wp-1528622647073.jpg

Avui estem de celebració i és que hem rebut la visita número 1000! Sí, ja sabem que hi han altres blogs i webs a qui la visita 1000 els queda molt lluny i fins i tot els pot semblar insignificant; però a nosaltres, arribar a aquesta xifra després de poc més de dos mesos de blog, ens fa molta il·lusió.

Aquesta entrada breu només és per donar-vos les gràcies a totes i tots els que us passeu per el blog, ja sigui intencionadament o de forma accidental, i en especial a aquelles i aquells que el seguiu assíduament.

Vam crear aquest blog amb la intenció de compartir experiències i fer xarxa amb altres persones que tinguessin ganes d’explicar el que significa per elles l’educació i la criança respectuosa dels més petits de la casa. Continuarem una temporada més per aquí -només el temps ens dirà fins quan- malgrat la dedicació que implica, ja que és un projecte que ens motiva i ens satisfà.

Dia a dia veiem com està el món, l’educació, els mitjans de comunicació, els valors de la societat i ens espanta com l’individualisme, l’apatia, la violència i la manca de respecte vers les persones i el món van guanyant terrenys per sobre el respecte, l’amor i la convivència. Creiem fermament que només l’educació basada en el respecte cap a les persones (ja sigui a casa o a les escoles) és la única via per fer d’aquest món un lloc una mica millor. Eduquem als infants en el respecte i amb respecte; reeduquem-nos nosaltres mateixos en aquest respecte i amb amor. I tot anirà millor.

La Q també ha volgut donar les gràcies i ha decidit escriure les seves primeres “paraules” al blog:

cc df´{ff´ff scs cv

Doncs això, que moltes gràcies a tots i totes per passar aquesta estoneta de temps amb nosaltres. Una abraçada i fins aviat!


Si voleu seguir l’actualitat del blog, subscriviu-vos! I no us oblideu de dir la vostra als comentaris o de compartir amb qui cregueu que li pugui interessar el que aquí parlem.