Com heu pogut comprovar ens estem prenent unes vacances de blog, però fem un incís per parlar-vos del White Summer Festival, ja que encara esteu a temps d’assistir-hi!

2018-08-07-18-34-38.jpg

Només hi hem anat una vegada, feien un concert de The Penguins: Reggae per xics, molt recomanable també si els podeu perseguir allà on facin un concert, la vostra canalla s’ho passarà indiscutiblement bé. Són frescos, dinàmics, divertits (fins i tot, esbojarrats), fan bona música,… ho tenen tot! Són una bona colla sobre l’escenari i versionen cançons infantils tradicionals a l’ska i el reggae, però també tenen cançons pròpies. Us els recomanem!

Doncs bé, al que anàvem. White Summer Festival és un festival que fa 7 anys que es realitza i que es presenta com un festival eclèctic i de les últimes tendències on podreu gaudir en família fins al 26 d’agost. Es troba a Serres de Pals, la Costa Brava, als entorns de la Masia Mas Gelabert. En general, s’oferten un o dos concerts al dia, un munt de parades per comprar roba i altres accessoris, food trucks, activitats lúdiques… tot cuidat amb un estil únic! La programació és molt original i n’hi ha per grans i per petits! De ben segur que hi tornarem perquè vam passar una molt bona estona.

20180807_203453.jpg

Us recomanem que aneu algun dia que facin a la programació alguna cosa que us pugui interessar i que, si aneu en família, arribeu no gaire més tard de les 18h, quan obren les portes perquè la tarda es fa molt curta. Les entrades valen 7€ i els infants menors de 12 anys tenen entrada gratuïta! Aquestes entrades es poden comprar anticipades al web o en el mateix recinte, i per l’experiència que tenim, no cal donar-se molta pressa en comprar-les, així que us permetrà improvisar.

L’espai és enorme i no hi ha gaire aglomeracions, però tot i l’enorme oferta de food trucks que hi ha, vam haver d’esperar una mica i fer cua per agafar el sopar.

El pitjor; algunes activitats lúdiques valen 3€ de cost addicional… però això no implica que no hi hagi suficient oferta per passar una bona tarda! No us ho perdeu!

20180807_203738.jpg


Si us agrada el blog, no dubteu subscriure-us i a deixar el vostre comentari.

Moltes gràcies i fins al setembre!