Avui m’ha sortit un títol de post una mica “happy”, però és el que m’ha sortit de dins pensant en com començar aquesta entrada. Què hi farem! I és que la paraula “Compartir” és la paraula que millor defineixen aquests últims dies.

Aquests dies hem pogut gaudir del pont de tots sants i, com mana la tradició, celebrar la Castanyada. Res de Halloween; Castanyada (de moment -ja veurem com tractem el tema quan la Q sigui més gran-) Panellets, moniatos i castanyes a ‘punta pala’. Però, a més, ha estat una castanyada una mica especial perquè l’hem celebrat, per primera vegada, en companyia de molt bons amics.

Juntament amb dues altres famílies, ens hem llogat una casa súperconfortable, cuidada, gran i, el més important, adaptada per a la canalla! Hem marxat a Argentona, on hem pogut fer excursions, visitar el mercat setmanal, jugar, fer el burro, xerrar, menjar i, sobretot, COMPARTIR.

Compartir alegries, experiències, dubtes, idees. Compartir riures, jocs, pors i inseguretats. Compartir coneixements, enrabiades, sofàs, barbacoes. Compartir vermuts, passejades, fotografies, vida slow… I un llarguíssim etcètera.

I és que sempre va bé trobar-se amb amics i famílies amb qui tenim confiança per poder compartir moments de la criança dels més petits i veure que no estem sols i que els nostres dubtes, pors i alegries no són un fet aïllat. És més, compartint aquests moments ens adonem que tot té solució, que tot té un costat positiu i que qualsevol moment el podem acompanyar d’un somriure.

Així que, per tot això, només podem donar les gràcies als nostres companys de viatge d’aquests dies i esperar que es tornin a repetir en breus.

2018-11-03 21.24.51

Per si esteu intrigats per saber qui són aquestes persones, us remetrem als seus comptes d’Instagram (també hem aprofitat aquests dies per fer un curs intensiu d’Instagram i xarxes socials, que encara els hi hem d’agafar el ‘tranquillo’)

@lafosbury La revista de tot l’altre esport. Bàsicament, tot el que no sigui futbol. Molt interessant!

@salix_sud Empresa dedicada al consum sostenible i a l’assessorament per a l’organització d’esdeveniments sostenibles.

@boinesixals Tota una col·lecció de gorros, bufandes, xals, arracades,… tot ‘handmade’!

Darrere aquests comptes s’amaguen persones meravelloses. Amics que són família i família que són amics. Gràcies!

Us deixem, també, el link de la casa que hem llogat a través de booking. El seu nom és Els Aurons i només tenim bones paraules per aquest allotjament. Moltes gràcies!


I vosaltres, sou més de Castanyada o de Halloween? Deixeu-nos els vostres comentaris, si voleu. Estarem encantats de conversar amb vosaltres!

Moltes gràcies i fins aviat!