Fa dies que la L i jo treballem en un projecte a casa per crear un espai d’art al menjador. Un lloc on deixar volar la imaginació i la creativitat. I no només parlem de la Q.

A casa ens agrada moure mobles, canviar les disposicions de les habitacions i adaptar-les segons les nostres necessitats. Les dinàmiques de la Q van canviant amb el temps i intentem oferir-li un espai que doni resposta a les seves necessitats i les seves preferències. Ja fa un dies us vam explicar que està en una etapa de mirar contes i per això vam crear el seu espai de biblioteca. I una altra afició que té avui en dia és la de dibuixar i fer els seus primers gargots.

És per això que vam decidir de fer un espai d’art al menjador. Un lloc on calmar l’activitat diària i on poder plasmar tot el seu món interior. Un espai, també, on exposar les seves creacions i altres documents que siguin importants i significatius per a ella.

En total, entre la planificació, el disseny, la preparació, la pintura (2 capes) i els detalls finals, hem trigat una setmana a tenir-ho llest. Ha estat graciós veure com la Q ha volgut participar en tot el procés i ens ha “ajudat” a enganxar cinta de paper o a pintar la paret. Esperem que això no li doni idees per pintar la resta de parets de la casa. Ja ens ho trobarem. Jajajaja. (tot i que després, quan haguem d’anar netejant tots els seus grafittis, no riurem)

Us deixo algunes fotografies del procés de creació.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per suposat que ella encara és petita per treure’n tot el profit; però aquest racó estarà present durant molt de temps (sobretot perquè ara no tornarem a pintar la paret) i suposem que anirà evolucionant i canviant a mida que vagi creixent. Ja ho veurem… De moment, gaudirem de l’estrena i del descobriment de totes les seves infinites possibilitats.

Per cert, si teniu curiositat, la pintura que hem utilitzat és pintura especial de pissarra i la venen en diferents colors. Nosaltres hem triat el negre perquè ens agrada el contrast amb la paret i perquè creiem que tot el que s’hi posi al costat ressaltarà més. I el motiu de dibuixar un arbre… doncs no ho sé ben bé. Senzillament ens agrada i sembla que pintem amb guix a les arrels per acabar fent obres més duradores a les fulles.


Si teniu alguna proposta de millora o d’ampliació, som tot oïdes! Deixau-nos-ho escrit als comentaris. I no us oblideu de subscriure-us.

Moltes gràcies per llegir-nos i fins aviat!