Ja estem de ple en època nadalenca i això significa menjar, regals, nervis, plors, riures, llàgrimes, compromisos, pastorets, tradicions,… i un miler de coses més que fan que aquests dies siguin una bogeria!

Des d’aquest blog us volem desitjar a tots i totes que tingueu molt bones festes, que gaudiu de les estones que passeu plegats (ja sigui en intimitat o en gran família), que us atipeu amb seny i que consumiu encara amb més seny!

Nosaltres ens tornarem a veure per aquí en acabar les festes tot i que, això sí, amb menys freqüència. No és que ens n’haguem cansat d’això del blog (tot i que a vegades costa trobar els moments per dedicar-hi temps), sinó que en aquest temps que portem connectats, hem anat descobrint les eines que ofereixen altres xarxes socials. És per això que el gruix d’activitat a les xarxes el tindrem a Instagram i Facebook i és per allà per on continuarem publicant de forma més constant.

Això no vol dir que “matem” el blog eh! ‘La vida amb una més’ continuarà a wordpress i continuarem ampliant continguts. No podem deixar la secció de frases maleïdes penjada, ara que tenim tantes idees i experiències! Però així com fins ara penjàvem una entrada cada 3 o 4 dies, a partir del gener, aquesta freqüència es veurà reduïda. Si voleu estar al dia de les nostres novetats, la nostra experiència i dels nous posts que han de venir, us animem a seguir-nos en les altres xarxes socials. També són un molt bon lloc per mantenir converses d’allò més interessants!

Ens llegim?

Us desitgem unes molt bones festes, una bona entrada a l’any 2019…

20181209_123449.jpg


Moltes gràcies per llegir-nos i fins molt aviat!