Aquest cap de setmana hem estat de calçotada amb amics i amigues i, com que bellugar-se amb infants a vegades és una bogeria logística, hem decidit marxar dos dies. Ja que ho fem, ho fem bé! I així va ser com dissabte vam decidir anar a visitar el Parc Samà.

El Parc Samà està a Cambrils i es va construir el 1881 per odre del Marqués de Marianao com a residència de descans. A dins del parc s’hi poden trobar diversos espais com una vasta zona verda plena d’arbres i plantes de tot tipus, un llac artificial, un laberint fet amb plantes de blat de moro (que nosaltres no vam poder gaudir perquè estaven acabades de segar), una zona infantil amb taules de pic-nic, coves artificials, el palau que servia de residència (i que no es pot visitar) i molts raconets bufons per passar-hi el dia sencer.

El que més crida l’atenció, però, del parc, és la quantitat de fauna que allà s’hi conserva, sobretot aus. Es poden trobar guacamais, oques, lloros, faisans, paons reials, tortugues, daines i ocells de tot tipus. Passejant pel parc, ens hem creuat amb un munt de bestioles i la Q estava encantada. A més, aquest curs ella va a la classe dels ocells, així que hem tornat amb tota una col·lecció de plomes per dur-les a la classe.

Per entrar al parc cal pagar entrada (8 euros, sense descompte) però val molt la pena i t’hi pots passar el dia sencer. És un lloc ideal per anar amb quitxalla i que aquesta corri, salti i pugui veure de ben a prop animals als quals no estan acostumats a trobar-se pel carrer. També és un bon lloc per aturar el nostre ritme de vida i posar en pràctica això de la vida “slow”. Nosaltres hem quedat encantats. Gràcies Sàlix_sud per ensenyar-nos-el i a Boines i xals per la companyia!

Us deixem un recull d’alguns moments del dia d’ahir.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Alguna recomanació per fer una sortida familiar d’un dia?

Moltes gràcies per llegir-nos i fins aviat!